Roušky a Respirátory – Maskné

Maskné neznamená masku né. Je to výraz spojený ze dvou slov : mask + acné –nový fenomén pandemie, problém, který už spousta z Vás určitě poznala na vlastní kůži. Žijeme v době, kdy chráníme sebe i ostatní, ale naše pleť trpí 🙁 .

Spoustu z Vás trápí zhoršení pleti. Pupínky, suché místa různé druhy ekzémů a podráždění. Pod touto ochranou dostává pleť zabrat, vytváří se vlhko, ve kterém se daří hlavně bakteriím. I když tyto bakterie nejsou pro život nebezpečné, naše kůže s nimi nepřátelí a snaží se s nimi bojovat.

Důležité je co nejméně do pleti zasahovat, nemačkat a neškrábat, pamatujte, že ruce na obličej nepatří! Základ je dopřát ji kvalitní péči v odlíčení, séra a krému. Janssen má vynikající séra s tea tree a koloidním stříbrem a posílení imunity. Nezapomínejte pod roušku požívat krém. A hlavně vždy čistou roušku, ale to určitě víte.


Pokud už jste doma, odličte se a aplikujte vybrané produkty. Pleť si krásně odpočine a určitě Vám za to poděkuje. Snad se na sebe budeme brzo smát a na maskné vzpomínat 🙂

Více příspěvků

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.